Home

Ontwerp,
communicatie,
producten
& inspiratie

Voor een stijlvolle en echte wereld

Essencio is een bureau voor content en design, en helpt je groeien door te leven en werken vanuit de essentie. Bevlogen ondernemen en bewust leven, daar staan we voor, en dat gunnen we jou. We maken tijd voor schoonheid en betekenis door vorm en inhoud te bieden, online en offline.

BEVLOGEN ONDERNEMEN

Wil je vol energie ondernemen en met vertrouwen naar de toekomst kijken? Wij dromen van mensen die met hun kwaliteiten het leven van anderen verrijken, en werken vanuit verbinding en vertrouwen. Onze branding en visie op design, marketing en communicatie helpen je bevlogen te ondernemen.

BRANDING

Jouw missie en bedrijf verdienen zichtbaarheid. Maar hoe kun je je bedrijf professioneel positioneren, passend bij wie jij bent en waar je voor staat? Wij helpen je met goede branding, als start van je verdere bedrijfsgroei. Samen ontwikkelen we je visuele identiteit en je inhoudelijke positionering. Van merkessentie tot huisstijl, van website tot contentstrategie.

BEWUST LEVEN

Je kijkt om je heen en geniet. Van de prachtige bloemen op tafel, de wind die door je haren waait, een kop koffie met een vriendin. Maar je zou die momenten graag wat vaker ervaren, in je leven, thuis én op je werk. We helpen je met inspirerende verhalen en stijlvolle producten om tijd te maken voor dingen die echt belangrijk zijn.

Beauty is the
harmony of
purpose and form

– ALVAR AALTO, 1928

Inspiratie

 • sep092021
  Essencio Ruimte vinden Le Mont Saint Michel uitgelicht

  De ruimte laat zich vinden op Le Mont Saint Michel

  Ik sta op een bijzonder plein: voor de abdij van Le Mont Saint-Michel, de hoogste plek op dit getijdeneiland. In de drukte leer ik me te focussen op de ruimte en rust.

  Lees meer
 • aug172021
  Essencio - blog inspiratie over de kracht van rust en de waarde van spelen - waarom spelen als volwassene belangrijk is - rest and play take the time quote inspirational quote

  Neem de tijd om te rusten én te spelen

  Rusten is nodig om je lichaam weer op te laden. En het helpt je ook om meer te spelen! Want wist je dat spelen, juist als volwassene, heel gezond voor je is?

  Lees meer
 • aug172021
  Essencio Agenda 2022 Alles is van waarde

  Alles is van waarde – het thema van de Essencio Agenda’s 2022

  In de agenda’s van 2022 staat het thema “Alles is van waarde” centraal. Een jaar lang willen we je inspireren om bewust te raken van hoe waardevol jouw leven is, in alle facetten die er zijn. Van bijzondere activiteiten tot alledaagse bezigheden.

  Lees meer
 • jul012021
  Essencio Business en Branding - Van bedrijf naar merk: branding is zoveel meer dan de huisstijl van je bedrijf - Branding buitenkant en binnenkant - merk essentie van je bedrijf zichtbaar impact maken - design en contentmarketing

  Van bedrijf naar merk: Branding is zoveel meer dan de huisstijl van je bedrijf

  Eigenlijk is álles wat je nu al doet vanuit je bedrijf branding. In dit blog lees je meer over wat branding precies is. En hoe je van jouw bedrijf een sterk merk maakt.

  Lees meer

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF & ONTVANG FREE DOWNLOADS

Laat je inspireren

SHOP

Voor wie we werken