Home

Ontwerp,
communicatie,
producten
& inspiratie

Voor een stijlvolle en echte wereld

Essencio is een bureau voor content en design, en helpt je groeien door te leven en werken vanuit de essentie. Bevlogen ondernemen en bewust leven, daar staan we voor, en dat gunnen we jou. We maken tijd voor schoonheid en betekenis door vorm en inhoud te bieden, online en offline.

BEVLOGEN ONDERNEMEN

Wil je vol energie ondernemen en met vertrouwen naar de toekomst kijken? Wij dromen van mensen die met hun kwaliteiten het leven van anderen verrijken, en werken vanuit verbinding en vertrouwen. Onze branding en visie op design, marketing en communicatie helpen je bevlogen te ondernemen.

BRANDING

Jouw missie en bedrijf verdienen zichtbaarheid. Maar hoe kun je je bedrijf professioneel positioneren, passend bij wie jij bent en waar je voor staat? Wij helpen je met goede branding, als start van je verdere bedrijfsgroei. Samen ontwikkelen we je visuele identiteit en je inhoudelijke positionering. Van merkessentie tot huisstijl, van website tot contentstrategie.

BEWUST LEVEN

Je kijkt om je heen en geniet. Van de prachtige bloemen op tafel, de wind die door je haren waait, een kop koffie met een vriendin. Maar je zou die momenten graag wat vaker ervaren, in je leven, thuis én op je werk. We helpen je met inspirerende verhalen en stijlvolle producten om tijd te maken voor dingen die echt belangrijk zijn.

Beauty is the
harmony of
purpose and form

– ALVAR AALTO, 1928

Inspiratie

 • jul012021
  Essencio Business en Branding - Van bedrijf naar merk: branding is zoveel meer dan de huisstijl van je bedrijf - Branding buitenkant en binnenkant - merk essentie van je bedrijf zichtbaar impact maken - design en contentmarketing

  Van bedrijf naar merk: branding is zoveel meer dan de huisstijl van je bedrijf

  Eigenlijk is álles wat je nu al doet vanuit je bedrijf branding. In dit blog lees je meer over wat branding precies is. En hoe je van jouw bedrijf een sterk merk maakt.

  Lees meer
 • jun012021

  Bewust genieten: het cadeau van Zuid-Limburg

  door: Margreet Kattouw • juni 2021 • stilte en onthaasting • bewust leven Bewust genieten: het cadeau van Zuid-Limburg We keken er…

  Lees meer
 • mei262021
  Essencio Business & Branding blog - zo creëer je een sterk en betrokken merk op social media - social posts verbinding vertrouwen ambassadeurs volgers

  Zo creëer je een sterk en betrokken merk op social media

  We kunnen er waarschijnlijk vanuit gaan dat je graag een betrokken groep volgers op social media hebt, die potentieel klant bij je worden. En dat jouw klanten je blijven volgen en ambassadeurs van jouw bedrijf worden. Dat ze jouw posts vanuit hun enthousiasme en betrokkenheid met hun netwerk delen. Maar wat is ervoor nodig om een sterk merk via social media te creëren?

  Lees meer
 • apr302021
  Essencio business branding blog - statisitieken social media succesvol ondernemen branding marketing wat zeggen cijfers online

  Waarom weinig likes op social media niets zeggen over je succes als ondernemer

  Hoe kom ik aan meer likes op m’n posts? Hoe krijg ik meer volgers op Instagram? Help, er reageert niemand op mijn berichten! We horen deze opmerkingen vaak. Want je ziet het zo gauw bij anderen: al die reacties, al die volgers. Al die potentiële klanten. Dat wil je ook. Want zij lijken succesvol.

  Lees meer

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF & ONTVANG FREE DOWNLOADS

Laat je inspireren

SHOP

Voor wie we werken