Van verdriet naar vreugde – leesplan voor de 40dagentijd

Van verdriet naar vreugde – leesplan voor de 40dagentijd

14,95 11,95

Zij Lacht – diverse auteurs

Van verdriet naar vreugde is een leesplan van Zij Lacht voor de veertigdagentijd. 
Het is een boek voor (jonge) vrouwen om iedere week na te denken over één van de zeven emoties uit het Paasverhaal zoals angst, verdriet, boosheid en vreugde.
Het geeft creatieve vormen om deze tijd van inkeer te beleven door niet alleen een overdenking te lezen, maar ook ideeën aan te reiken voor vasten, reflecteren, rusten en (aan)bidden. De dagelijkse stukjes zijn erg verschillend van soort, je kunt zelf bepalen in welk tempo je dit boek gaat gebruiken.
Het is een mooi vormgegeven full color boek met prachtige eigen fotografie én styling tips voor een gezellige Paastafel.
Zij Lacht is een community voor (jonge) vrouwen met een hart voor God, in 2016 opgericht door Liza de Jonge. Iedere dag kun je online een korte overdenking lezen.

LET OP:
Het boek staat op datum, gemaakt voor de veertigdagentijd van 2018. Maar qua inhoud is het ook voor 2019 net zo relevant. Daarom met korting aangeboden. 

Slechts 9 resterend op voorraad

Categorieën: ,
000

Ook interessant:

 • 12,50

  Glossy Stil

  ,
  12,50

  Glossy Stil

  ,
  Stil – De reis naar binnen Stilte lijkt een abstract begrip, maar is in wezen een avontuurlijke reis. Glossy Stil neemt je mee op reis naar binnen. Het magazine bevat diepgaande interviews, inspirerende spreuken, een aantal cadeaus en prachtig verstild beeld. Een bijzondere uitgave zonder de ruis van advertenties, verpakt in een creatief en verrassend vormgegeven glossy. Een cadeau voor iedereen die zichzelf, of iemand anders, een moment van rust en bezinning gunt. Voor een goede sfeerimpressie bekijk je hier een preview. In dit magazine vind je onder andere: – Portretten van mensen die struikelden over de stilte. – Het bijzondere verhaal van Lizzie Velasques; de vrouw die werd bestempeld als lelijkste vrouw ter wereld. – Een verhaal over leidinggeven vanuit stilte. – Lessen rondom loslaten en overgave. – Beelden waar je echt even wat langer voor moet gaan zitten. – Diverse columns van o.a. Bas Westerweel. – Reisreportage naar de stilte van Holy Island. – Inspirerende quotes …en nog veel meer. De glossy is bedacht en ontworpen door ontwerper Margreet Kattouw van Essencio en stiltetrainer Mirjam van der Vegt (mirjamvandervegt.nl). ISBN: 978-94-91927-08-9 | NUR: 086 | 152 pagina’s
  12,50

Extra informatie

Gewicht 300 g