Cadeau voor jou: downloads met het thema ‘Natuurlijke contrasten’

Cadeau voor jou: downloads met het thema ‘Natuurlijke contrasten’
3 september 2019 Jiska Rook

Margreet Kattouw & Jiska Rook • tijd en focus

Cadeau voor jou: Essencio downloads met het thema ‘Natuurlijke contrasten’

Iedere eerste dinsdag van de maand verrassen we onze nieuwsbrieflezers met drie nieuwe inspiratiedownloads. Als cadeautje en waardering voor hun betrokkenheid en tijd. De afgelopen maanden stonden de Essencio-wallpapers (voor dekstop, mobiel en social media) in het teken van het thema van de 2020-agenda’s: Natuurlijke contrasten. Omdat we blij worden van delen, vind je hieronder alle drie de downloads onder elkaar. Kies je favoriet en inspireer jezelf – en een ander. 

Download wallpaper ‘Van donker naar licht’

Download bureaublad desktop

Download achtergrond mobiel

Download social media-post

 

Download wallpaper ‘Rijker met minder’

Download bureaublad desktop

Download achtergrond mobiel

Download social media-post

 

 

Download wallpaper ‘Wel zelf, niet alleen’

Download bureaublad desktop

Download achtergrond mobiel

Download social media-post

 

Over het concept Natuurlijke contrasten

Natuurlijke contrasten, we vinden ze overal om ons heen. Een lichte dag gaat over in een donkere nacht. De dorheid van de winter maakt plaats voor groei in de lente. En ook in het leven vind je die contrasten terug. Je geniet van een rustige wandeling na een hectische werkdag. Of wordt vrolijk van een lief gebaar in een verdrietige situatie.

“Geniet van de rijkdom die de natuur in zich heeft, doordat ze er gewoon al is.”

In de 2020-agenda’s brengen we, in tekst en in beeld, een ode aan deze contrasten. Soms zijn deze heel bijzonder, maar soms ook bijzonder eenvoudig. We delen graag positieve en bijzondere citaten. Ze gaan over natuur, persoonlijke ontwikkeling en zingeving, en laten je soms net even anders kijken. In enkele ervan vind je wijsheid gebaseerd op het christendom.

We nodigen je uit om met het gebruiken van de agenda bewust mee te leven in het ritme van natuurlijke contrasten. En te genieten van de rijkdom die de natuur in zich heeft, doordat ze er gewoon al is.

Wil je ook maandelijks verrast worden met een nieuwe inspiratiedownload? Schrijf je dan in op onze inspiratienieuwsbrief.

Share: