Vrolijk Agenda 2019/2020 – (School)seizoen – Groot

Vrolijk Agenda 2019/2020 – (School)seizoen – Groot

16,95 8,50

Helaas komt er geen 2020-2021 schoolagenda van Essencio. We wilden een extra Business Agenda als schoolseizoen uitbrengen (een optimalere vorm van de schoolagenda met extraveel schrijfruimte), maar door o.a. de coronacrisis gaat dat niet lukken. We zetten nu in op volgend jaar (2021-2022). We hopen van harte dat je een andere geschikte agenda kunt vinden! 

De veelgevraagde Vrolijk Seizoensagenda met een schooljaar kalendarium (augustus 2019 – augustus 2020). Vorig jaar voor het eerst uitgebracht en meteen uitverkocht.

Voor iedereen die graag van zomer tot zomer een agenda gebruikt is er deze mooie én praktische seizoensagenda. Erg geschikt voor moeders die hun agenda synchroon willen laten lopen met die van hun schoolgaande kinderen. En ook als schoolagenda te gebruiken voor studenten, docenten en basisschooljuffen.

Het thema voor de Vrolijk Agenda van dit jaar is Natuurlijke contrasten. Die vinden we overal om ons heen. In de natuur wisselen ze elkaar voortdurend af. En ook in het leven vind je die contrasten terug. In dit blog lees je meer over het thema.

‘Handig voor leerkrachten (of natuurlijk anderen) die wel een vrouwelijke en mooie agenda willen, maar óók een kalendarium van augustus tot augustus.’ – Review van een gebruiker

De Vrolijk Agenda verschijnt voor het 10e jaar. De naam Vrolijk Agenda komt voort uit onze vroegere merknaam Studio Vrolijk. Het is een agenda waarbij je proeft dat deze écht met aandacht is gemaakt. In een luxe uitvoering, met goudfolie op de cover, leeslint, opbergtas achterin en dichtbindelastiek.

Er is volop schrijfruimte, voor gewone notities en voor je dankbaarheid. Je leest teksten en tips over de contrasten in de natuur én in je leven. De vele quotes gaan over natuur, persoonlijke ontwikkeling en zingeving, en laten je soms net even anders kijken. In enkele ervan vind je christelijke wijsheid. Elke spread is uniek en vol inspiratie. De week begint op maandag.

Nieuw dit jaar is de weekindeling van de seizoensagenda: iedere dag biedt 8 regels schrijfruimte, zodat de agenda ook goed door studenten en docenten als schoolagenda gebruikt kan worden.

De Vrolijk Agenda is ook verkrijgbaar als jaaragenda 2020 (januari 2020 – december 2020), in groot (A5) en klein (A6) formaat en als familieplanner 2020. Deze agenda’s hebben allemaal dezelfde inhoud en fotografie aan de binnenzijde. Verkrijgbaar vanaf augustus 2019.

 

Vrolijk (School)seizoensagenda 2019-2020
Formaat A5, 150 x 210 mm
Hardcover met goudfolie
Zwarte ringband
Dichtbindelastiek
Leeslint
Geheel full color
Opbergvak in de achterflap
Start op maandag
136 pagina’s
ISBN 978 94 91808 50-0

4.1/5 (25 Reviews)

Uitverkocht

Categorieën: , ,
000
Let op:

Wij genieten van vakantie. Vanaf donderdag 9 juli tot 31 juli 2020 worden er géén bestellingen verstuurd.

Vanaf de eerste week van augustus kun je je bestelling tegemoet zien. De webshop is wel open, je kunt de Essencio agenda's voor 2021 als pre-order bestellen.