CONTENT-CREATIE

Content-creatie

Stuur ons een ochtend op pad en dan krijg je deze content…

Heb jij een eigen praktijk, een concept store, een bed & breakfast, een koffietentje of een andere boeiende onderneming? En vind je het soms moeilijk om goeie content te creëren voor je social media-kanalen, blogs of website? We helpen je graag.

Onze kracht zit ‘m in goed design met waardevolle inhoud. En dat komt het best tot z’n recht als we samenwerken. Als je ons een dagdeel op pad stuurt, dan krijg je heel veel bruikbare content. Want wij zien overal waardevolle inspiratie – ’t is net hoe je ernaar kijkt. Die inspiratie vind je terug op ons blog, maar die creëren we met liefde ook voor jouw onderneming en klanten.

We kunnen voor jou in een dagdeel aan de slag met foto’s en video’s op een bepaalde locatie, zoals:

  • Natuurbeelden en -details
  • Interieurfoto’s en -video’s
  • Sfeerbeelden
  • Architectuur

Al deze beelden combineren we vervolgens met pakkende teksten tot:

  • Blogs
  • Websiteteksten
  • Posts voor social media (Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram, Instagram Stories etc.)

 

Hoe dat eruit ziet?
Alle beelden op deze pagina hebben we gecreëerd tijdens een dagdeel werken op een externe werkplek (bij Mooirivier). Ook schreven we er deze blog, maakten we meerdere posts op Facebook, deze video op LinkedIn en meerdere beelden voor Instagram en Instagram Stories. En we zijn nog niet door onze voorraad heen; we putten nog steeds uit de content die we toen maakten.

Mogen we ook voor jou op pad?

We overleggen graag met jou over de mogelijkheden en kansen om waardevolle informatie over jouw bedrijf te delen. We brainstormen over creatieve vormen van content, die passen bij wat jij wilt uitstralen. Denk aan foto’s, video’s, teksten of social media-content.

We komen graag een dag(deel) op een locatie naar keuze. Dit kan ook je bedrijf of organisatie zijn.

Dit zijn wij

Margreet Kattouw

Margreet is sinds 2004 ondernemer en eigenaar van Essencio (voorheen Studio Vrolijk) en heeft ruim 20 jaar ervaring in ontwerpen en fotografie. “Een merkessentie vertalen naar een visueel beeld is een heerlijke uitdaging en een creatief proces. Door mijn nieuwsgierigheid breng ik een gesprek snel naar de essentie. Ik fotografeer en of ontwerp een uitstraling die écht bij jouw bedrijf past en onderscheidend is. Het geeft me veel voldoening om ondernemers en merken te helpen en het is steeds een vreugdevol moment als ze vervolgens met veel enthousiasme naar buiten treden en zichtbaar worden. Ik maak tijd voor jouw betekenis.”

Jiska Rook

Jiska heeft een journalistieke achtergrond en jarenlange ervaring bij verschillende contentmarketingbureaus. “Als bedrijf is het in deze tijd ontzettend lastig om de juiste mensen te bereiken met een waardevolle boodschap. Ik help je graag op weg om de betekenisvolle content van jouw merk bij het juiste publiek te krijgen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wil je helpen om jouw verhaal op een creatieve manier bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te krijgen.”

Wil je onze creativiteit ontdekken?

We horen graag van je!


 
 
 

Wil je alvast iets over jezelf vertellen?