Design

Design

Concept en design

aan de slag met je visuele identiteit

Een sterke visuele identiteit is onmisbaar voor de juiste positionering van je merk. Design kan mensen met jouw merk verbinden. Door jarenlange ontwerpervaring (sinds 1996) kennen en herkennen we de kracht van een goed ontwerp. Of dit een uitgebreide huisstijl, visuele campagne of een nieuw magazineconcept is. Goed design roept emotie op en laat een effectieve eerste indruk achter.

De visuele identiteit van een merk ontwikkelen we vanuit je merkverhaal. Het design van je merk moet verankerd zitten in je DNA, anders blijft het ‘uiterlijk vertoon’. We houden van simpel, van ontwerpen met impact. En we houden van een twist, iets onverwachts.

Stijlvolle producten

ontwerpen en uitgeven van papergoods

Mooie producten maken blij en we helpen je dan ook graag met het ontwerp en de ontwikkeling van papergoods. Stationary, agenda’s, bijzondere boeken – we hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en uitgeven ervan. Heb je onze shop al bekeken?

We genieten van structuren, stoffen, typografie en papier. Producten worden voor ons nog mooier als ze inhoudelijk iets toevoegen. Betekenis geven aan het leven van alledag. Ons werk is altijd maatwerk en met kwaliteit en aandacht gemaakt. We zijn nieuwsgierig naar jouw productvraag en begeleiden je graag van concept tot realisatie.

Details are not
just details, they
make the design

-Charles Eames

We design, you grow

Zoek je een passend ontwerp?
We kunnen meerdere dingen voor je creëren:

magazines

Het ontwikkelen van totaalconcepten voor magazines en het ontwerpen ervan doen we het liefst. Bladen brengen emotie over en geven een sterke inhoudelijke lading aan je merk. Teksten in een fysiek, papieren magazine worden ten opzichte van online-informatie beter verwerkt door je hersenen. Dit komt omdat er een relatie wordt gelegd tussen wat je voelt en wat je ziet.

branding

Een goede branding van je merk brengt mensen in beweging. Het zorgt ervoor dat je je kunt onderscheiden van anderen zodat je het juiste publiek naar je weet te trekken.Bij ons kun je terecht voor een visuele vertaling van jouw merkidentiteit. Van logo, huisstijl en webontwerp tot online en offline uitingen.

beeld

Je verwerkt beeld sneller dan tekst. Beeld raakt, verrast, inspireert, leert je iets. In allerlei vormen. We houden van het visueel vertellen van een verhaal en helpen je graag bij uiteenlopende beeldontwerpen. Bij ons kun je terecht voor illustraties, infographics, eigen fotografie of stockfotografie.

boeken

We hebben veel ervaring in het ontwerpen van luxe of bijzondere boeken en adviseren je daarin graag. Denk daarbij aan het gebruik van bijzondere materialen, speciale druktechnieken of papiersoorten. We verzorgen omslagen, binnenwerken en ISBN nummers.

LAAT JE INSPIREREN IN ONZE BUSINESS NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief