- Kerst -

Filters

Showing all 10 results

Kerst-collectie

Een collectie met mooie kerst-items. Producten vol aardse en hemelse rijkdom. Ook waardevol om cadeau te geven.

 • Kerstkaart - Vrolijke dennenboom
  7,50

  Kerstkaartset- Dennenboom (10x)

  ,
  Een stijlvolle kerstkaart met dennenboom. Deze feestelijke ansichtkaart is verkrijgbaar in een voordelige set van 10 kaarten. Voorzien van matlaminaat en full color achterzijde.
  7,50
  7,50
 • Adventskalender – A5
  4,95

  Adventskalender – A5

  Light of the world
  Ken je het nog van vroeger? De adventskalender met iedere dag een te openen luikje? Wij willen dit ritueel nieuw leven inblazen door er een te maken die past in het interieur van nu. Tel af naar Kerst door iedere dag een venster te openen en kijk zo bewuster uit naar het feest van Licht.  De adventskalender is een huis van papier dat je openvouwt en plaatst om een windlicht. Vanaf 1 december open je iedere dag een raampje zodat het steeds lichter wordt in huis. De kalender is er in twee formaten, gedrukt op stevig wit papier met zwarte bedrukking. Het huis wordt geleverd als plat pakket zodat het past door de brievenbus. Zo kun je het ook als cadeautje opsturen. Deze stijlvolle adventskalender is er ook in A4-formaat. Het grote huis heeft ook goudfolie, en biedt iedere dag door het geopende raam een Engels woord om over na te denken.
  4,95
  4,95
 • Adventskalender – A4
  9,95

  Adventskalender – A4

  Light of the world
  Ken je het nog van vroeger? De adventskalender met iedere dag een te openen luikje? Wij willen dit ritueel nieuw leven inblazen door er één te maken die past in het interieur van nu. Tel af naar Kerst door iedere dag een venster te openen en kijk zo bewuster uit naar het feest van Licht.  Deze adventskalender is een huis van papier dat je openvouwt en plaatst om een windlicht. Vanaf 1 december open je iedere dag een raampje zodat het steeds lichter wordt in huis. De kalender is er in twee formaten, A4 en A5, gedrukt op stevig wit papier met zwarte bedrukking. Dit grote huis heeft ook goudfolie, en biedt iedere dag door het geopende raam een woord om over na te denken. De woorden zijn Nederlands komen uit de Bijbel of passen algemeen bij het Kerstfeest. De woorden uit de 1e adventsweek komen uit de evangeliën en de 2e adventsweek uit Jesaja. De woorden gaan in de 3e adventsweek over het licht en in de 4e adventsweek over hoop. Het kleine huis heeft geen woorden en is daardoor algemener te gebruiken. Het huis wordt geleverd als plat pakket zodat het past door de brievenbus. Zo kun je het ook als cadeautje opsturen.
  9,95
  9,95
 • Kerstkaart - Vrolijke dennenboom
  1,00

  Kerstkaart – Dennenboom

  ,
  Een stijlvolle kerstkaart met dennenboom Deze feestelijke ansichtkaart met kerstballen is ook verkrijgbaar in een voordelige set. Voorzien van matlaminaat en full color achterzijde.
  1,00
  1,00
 • Wenskaart Kerst - Immanuël
  1,95

  Wenskaart Kerst – Immanuël

  Dubbele Kerstkaart met de tekst: Immanuël – God met ons Een kerstkaart met mooie boodschap, die ook aan de binnenzijde bedrukt is. Met kraftenvelop, bedrukte binnenzijde en voorzien van matlaminaat.
  1,95
  1,95
 • Wenskaart Kerst - I am the light
  1,95

  Wenskaart Kerst – I am the light

  Dubbele Kerstkaart met de tekst: Joy to the world, the Lord has come Een kerstkaart met mooie Engelstalige boodschap, die ook aan de binnenzijde bedrukt is. Met kraftenvelop, bedrukte binnenzijde en voorzien van matlaminaat. Deze kaart wordt ook verkocht in een set van vier verschillende kaarten.
  1,95
  1,95
 • Wenskaart Kerst - Feest van vrede
  1,95

  Wenskaart Kerst – Feest van vrede

  Dubbele Kerstkaart met de tekst: Feest van vrede feest van licht feest van vreugde vergezicht Een kerstkaart met mooie boodschap, die ook aan de binnenzijde bedrukt is. Met kraftenvelop, bedrukte binnenzijde en voorzien van matlaminaat. Deze kaart wordt ook verkocht in een set van vier verschillende kaarten
  1,95
  1,95
 • WenskaartSET Kerst - Joy to the world (4 dezelfde)
  5,95

  Wenskaartset Kerst – Joy to the world (4 stuks)

  4 x dezelfde dubbele Kerstkaart met de tekst: Joy to the world, the Lord has come Een kerstkaart met mooie boodschap, die ook aan de binnenzijde bedrukt is. Met 4 kraftenvelopen, bedrukte binnenzijde en voorzien van matlaminaat.
  5,95
  5,95
 • Kerstkaartenset 'Light' – 3 x 4 stuks
  14,95

  Kerstkaartenset ‘Light’ – 3 x 4 stuks

  Light of the world – Set van 12 wenskaarten Kerstset met vier verschillende dubbele kaarten, 3 stuks van elk: 1. Immanuël – God met ons 2. Joy to the world – the Lord has come 3. Feest van vrede – feest van licht – feest van vreugde – vergezicht 4. I am the light of the world Vier verschillende Kerstkaarten met een mooie boodschap. De kaarten zijn ook aan de binnenzijde bedrukt. De dubbele kaarten worden geleverd met kraftenveloppen.
  14,95
  14,95
 • Kerstkaartenset 'Light' – 3 x 4 stuks
  5,95

  Kerstkaartenset ‘Light’ – set van 4

  Light of the world – Set van 4 wenskaarten Kerstset met vier verschillende dubbele kaarten: 1. Immanuël – God met ons 2. Joy to the world – the Lord has come 3. Feest van vrede – feest van licht – feest van vreugde – vergezicht 4. I am the light of the world Vier verschillende Kerstkaarten met een mooie boodschap. De kaarten zijn ook aan de binnenzijde bedrukt. De dubbele kaarten worden geleverd met kraftenveloppen.
  5,95
  5,95