Essencio Adventskalender – A4
Essencio Adventskalender A4 luikje openen kaars licht - ritueel voor bezinning in december 1

Essencio Adventskalender – A4

9,95

Ken je het nog van vroeger? De adventskalender met iedere dag een te openen luikje? Wij hebben dit ritueel nieuw leven ingeblazen met deze stijlvolle kalender, die past in het interieur van nu. Tel af naar Kerst door iedere dag een venster te openen en kijk zo bewuster uit naar het feest van Licht.

Deze adventskalender is een huis van papier dat je openvouwt en plaatst om een windlicht. Vanaf 1 december open je iedere dag een raampje zodat het steeds lichter wordt in huis. De kalender is er in één formaat: A4, gedrukt op stevig wit papier met donkergroene bedrukking.

Dit huis op A4-formaat biedt iedere dag – door het geopende raam – een woord over verwachting om over na te denken. Om bewust toe te leven naar het Kerstfeest en de oorspronkelijke betekenis ervan. De woorden van de 1e en 2e adventsweek komen uit de Bijbel; week 1: evangeliën, en week 2; Jesaja. De woorden van week 3 gaan over licht en de woorden van week 4 over hoop.

Het Adventshuis wordt geleverd als plat pakket zodat het past door de brievenbus. Zo is het ook heel geschikt als cadeautje per post.

Lees ook ons blog over de betekenis van advent en bezinning in december.

0/5 (0 Reviews)
Categorie:
000

Ook interessant:

 • 9,95

  Kerstkaartenset ‘Light’ – bundel (3 x 4 = 12 stuks)

  9,95

  Kerstkaartenset ‘Light’ – bundel (3 x 4 = 12 stuks)

  Light of the world – Set van 12 wenskaarten Kerstset met vier verschillende dubbele kaarten, 3 stuks van elk: 1. Immanuël – God met ons 2. Joy to the world – the Lord has come 3. Feest van vrede – feest van licht – feest van vreugde – vergezicht 4. I am the light of the world Vier verschillende Kerstkaarten met een mooie boodschap. De kaarten zijn ook aan de binnenzijde bedrukt. De dubbele kaarten worden geleverd met kraftenveloppen.
  9,95
 • 9,95

  Wenskaartset Kerst – Immanuël (12 stuks)

  9,95

  Wenskaartset Kerst – Immanuël (12 stuks)

  12 x dezelfde dubbele Kerstkaart met de tekst: Joy to the world, the Lord has come Een kerstkaart met mooie boodschap, die ook aan de binnenzijde bedrukt is. Inclusief kraftenvelopen, bedrukte binnenzijde en voorzien van matlaminaat.
  9,95
 • 9,95

  Wenskaartset Kerst – Feest van vrede (12 stuks)

  9,95

  Wenskaartset Kerst – Feest van vrede (12 stuks)

  12 x dezelfde dubbele Kerstkaart met de tekst: Joy to the world, the Lord has come Een kerstkaart met mooie boodschap, die ook aan de binnenzijde bedrukt is. Inclusief  kraftenvelopen, bedrukte binnenzijde en voorzien van matlaminaat.
  9,95