Nieuwe luxe collectie ‘Notes to live by’: Omring je met woorden die van waarde zijn

Nieuwe luxe collectie ‘Notes to live by’: Omring je met woorden die van waarde zijn
26 November 2019 Jiska Rook


bewust leven

Nieuwe collectie ‘Notes to live by’: Omring je met woorden die van waarde zijn

Er schuilt kracht in woorden. Door waardevolle woorden te overdenken en te herhalen, kun je ze eigen maken en ga je leven naar wat je leest. Onze nieuwe collectie Notes to live by nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden, zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen.

Het is onze missie om mensen de rijkdom van een bewust leven te laten ervaren en te helpen groeien, onthaasten, focussen en genieten. Daarom hebben we de collectie Notes to live by ontwikkeld: een collectie die bestaat uit drie luxe notebooks en een bijzondere kaartenserie.

Kaartenserie Note To Self

Wat wens jij jezelf toe? Met welke gedachte zou jij de dag willen beginnen? De kaartenserie Note To Self biedt inspirerende woorden en zinnen die jou persoonlijk helpen, om mee te dragen de dag in. Of schrijf op een blanco kaart een zin die jou raakt en waarmee je aan de slag wilt.

Gebruik de kaarten als kompas voor je eigen ontwikkeling.

Hang verschillende ansichtkaarten op een mooie plek in huis, als zichtbare reminder voor het verlangen dat je hebt. Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten te sturen zijn, zodat je gaat leven naar wat je leest. Of verstuur een kaart, omdat je weet dat iemand deze gedachte goed kan gebruiken.

Er zijn kaarten in 6 thema’s: Onthaasten, Genoeg tijd, Lichter leven, Bijbelse wijsheid, Zelfliefde en Veranderen.

De kaartenserie komt in december online.

Essencio - Kaartenserie Notes to live by - Note To Self

Persoonlijk citatenboek: Quote To Note Book

Met het Quote To Note Book maak je van de wijsheden die je in je leven tegenkomt, een mooi en stijlvol naslagwerk. Want er zijn zoveel prachtige woorden en zinnen die het waard zijn om te onthouden. Van die ene zin uit een boek dat je laatst las tot die grappige uitspraak van je kind of een mooie zin uit een documentaire.

Omring je met zinnen die van waarde zijn, en leef vanuit die inspiratie.

Ook woorden die je tegen jezelf wilt zeggen krijgen hierin een plek. Het citatenboek heeft een bijzondere indeling met creatieve kaders, waarin je kunt schrijven en tekenen. Zo kun je de quotes makkelijk nalezen. Lees de quotes af en toe terug en overdenk wat je zo belangrijk vindt. Zodat je vanuit die inspiratie gaat leven.

Het Quote To Note Book is nu verkrijgbaar als pre-order
Quote To Note Book - Essencio - Notes to live by

Dankbaarheidsboek: My Gratitude Journal

In My Gratitude Journal kun je je kleine en grote dankbare momenten opschrijven. Dankbaarheid is voor de één een bekende waarde, voor de ander een nieuw begrip. Iedere dag een korte tijd vrijmaken om je kleine en grote dankbare momenten op te schrijven, geeft je leven een positief perspectief. Uit onderzoek blijkt dat mensen die dankbaar leven, meer gevoelens van tevredenheid en vreugde te ervaren, en ook meer van betekenis zijn voor anderen.

Maak een gewoonte van je dankbaarheid, en leef een bewuster leven.

Dankbaar zijn helpt je te wortelen. Bewust te worden van dingen die je ten deel vallen. Zodat je niet alleen maar focust op dingen die je wilt bereiken. In het dankbaarheidsboek My Gratitude Journal kun je op een creatieve en overzichtelijke manier je dankbaarheid opschrijven, zodat je het kunt doorleven.

My Gratitude Journal is nu verkrijgbaar als pre-order

My Gratitude Journal - Essencio - Notes to live by

Notitieboek: My Essential Notes

Onze gedachten kunnen soms met ons op de loop gaan. Wat dan helpt, is om je gedachten op papier te zetten. Dit stijlvolle notitieboek is een plek om van je af te schrijven en je gedachten te ordenen. Om inzichten te krijgen, nieuwe ideeën te laten groeien, herinneringen vast te leggen en emoties of gevoelens te benoemen.

Een plek om de essentie vast te leggen, van dingen die je onthouden wilt.

We wensen je dat jouw woorden je – nu, of later – rust, inzicht, ideeën, vertrouwen of troost bieden. Zodat dit een plek wordt waar woorden voor verbinding zorgen, met jezelf en met anderen.

My Essential Notes is nu verkrijgbaar als pre-order

We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk van de collectie voor de feestmaand december online te zetten. Je kunt de notebooks daarom als pre-order bestellen. Als je nu bestelt, krijg je een mooie geschenkkaart opgestuurd om weg te geven. De kaartenserie komt ook in december online.

We zijn heel benieuwd wat je van deze nieuwe collectie vindt! Laat het ons weten op info@essencio.nl of deel je reactie op ons Instagram-account.

 

 

Share: