Cadeaupakket Notes: My Essential Notes + A4-poster + A6-kaarten
Essencio - cadeaupakket - Notes

Cadeaupakket Notes: My Essential Notes + A4-poster + A6-kaarten

25,00

Een bijzonder cadeau om te geven, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag. Of zomaar, omdat je iemand de waarde van schrijven, stilte en herinneren gunt.

Dit cadeaupakket bestaat uit:

• Luxe notebook My Essential Notes
• A4-poster Let the silence in you be your everyday guest
• A6-kaart Time is a created thing
• A6-kaart Persoonlijk, om een mooie wens op te schrijven

My Essential Notes is een stijlvol notitieboek om je gedachten in te ordenen. Onze gedachten kunnen soms met ons op de loop gaan. En wat dan helpt, is om je gedachten op papier te zetten. Dit luxe notebook helpt je om inzichten te krijgen, nieuwe ideeën te laten groeien, herinneringen vast te leggen en emoties of gevoelens te benoemen.

De A4-poster en A6-kaarten zijn gedrukt op luxe papier (gedrukt op 350 gram mat papier).

Het pakket wordt mooi voor je ingepakt, zodat je het met plezier kunt weggeven.

My Essential Notes t.w.v. € 21,95
A4-poster Let the silence in you be your everyday guest t.w.v. € 7,95
A6-kaart Time is a created thing t.w.v. € 1,95
A6-kaart Persoonlijk t.w.v € 1,95

Nu voor: € 25 (totaalwaarde: € 33,80)

0/5 (0 Reviews)
000

Ook interessant:

 • Essencio - cadeaupakket - Gratitude
  25,00

  Cadeaupakket Gratitude: My Gratitude Journal + A4-poster + A6-kaarten

  25,00

  Cadeaupakket Gratitude: My Gratitude Journal + A4-poster + A6-kaarten

  Een bijzonder cadeau om te geven, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag. Of zomaar, omdat je iemand de waarde van dankbaarheid gunt. Dit cadeaupakket bestaat uit: • Luxe dankbaarheidsboek My Gratitude Journal • A4-poster Every morning is a blessing • A6-kaart  Struggle ends when gratitude begins • A6-kaart Persoonlijk, om een mooie wens op te schrijven In My Gratitude Journal kun je je kleine en grote dankbare momenten opschrijven. Iedere dag een korte tijd vrijmaken om je kleine en grote dankbare momenten op te schrijven, geeft je leven een positief perspectief, zo blijkt uit onderzoek. In het dankbaarheidsboek vind je creatieve kaders die uitnodigen om in te schrijven, tekenen, kalligraferen of handletteren. De A4-poster en A6-kaarten zijn gedrukt op luxe papier (gedrukt op 350 gram mat papier). Het pakket wordt mooi voor je ingepakt, zodat je het met plezier kunt weggeven. My Gratitude Journal t.w.v. € 21,95 A4-poster Every morning is a blessing t.w.v. € 7,95 A6-kaart  Struggle ends when gratitude begins t.w.v. € 1,95 A6-kaart Persoonlijk t.w.v € 1,95 Nu voor: € 25 (totaalwaarde: € 33,80)
  25,00
 • Essencio - cadeaupakket - Quotes
  25,00

  Cadeaupakket Quotes: Quote To Note Book + A4-poster + A6-kaarten

  25,00

  Cadeaupakket Quotes: Quote To Note Book + A4-poster + A6-kaarten

  Een bijzonder cadeau om te geven, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag. Of zomaar, omdat je iemand de waarde van mooie woorden en citaten gunt. Dit cadeaupakket bestaat uit: • Luxe citatenboek Quote To Note Book • A4-poster Be patient with yourself  • A6-kaart Liefde is het antwoord op alles • A6-kaart Persoonlijk, om een mooie wens op te schrijven Met het Quote To Note Book maak je van de wijsheden die je in je leven tegenkomt, een mooi en stijlvol naslagwerk. Want er zijn zoveel prachtige woorden en zinnen die het waard zijn om te onthouden. Van die ene zin uit een boek dat je laatst las tot die grappige uitspraak van je kind of een mooie zin uit een documentaire. Ook woorden die je tegen jezelf wilt zeggen krijgen hierin een plek. Een bijzonder en waardevol cadeau om te geven en te ontvangen. De A4-poster en A6-kaarten zijn gedrukt op luxe papier (gedrukt op 350 gram mat papier). Het pakket wordt mooi voor je ingepakt, zodat je het met plezier kunt weggeven. Quote To Note Book t.w.v. € 21,95 A4-poster Be patient with yourself  t.w.v. € 7,95 A6-kaart Liefde is het antwoord op alles t.w.v. € 1,95 A6-kaart Persoonlijk t.w.v € 1,95 Nu voor: € 25 (totaalwaarde: € 33,80)
  25,00