Onze droom: leven en werken in de natuur

Onze droom: leven en werken in de natuur
27 mei 2020 Jiska Rook
Essencio business en branding - onze droom - bewust leven en bevlogen ondernemen - leven en werken in de natuur 1

door: Margreet Kattouw en Jiska Rook • mei 2020 • bevlogen ondernemersstijl

Onze droom: leven en werken in de natuur

We spraken recent een ondernemer over onze plannen, onze dromen. Ze was onder de indruk van ons kantoor in een monumentaal pand in hartje Harderwijk. Ook wij genieten nog altijd van ons lichte kantoor met witte houten vloer en hoge plafonds. We voelen ons rijk wanneer we binnenstappen door de mooiste voordeur van Harderwijk.

En ook blijven we graag dromen:

We dromen van een boerderij met vrij uitzicht op de natuur, langs een mooie wandelroute en dicht bij water. Waar Margreet woont met haar gezin, en waar we als team samenwerken.

Waar we werken voor authentieke, stijlvolle en succesvolle bedrijven. Met een stijlvol ingerichte vergaderkamer. Met flexwerkplekken voor gedreven ondernemers en professionals, zoals jij. Die bevlogen willen ondernemen, vanuit vertrouwen, ontspanning en energie. Die willen bijdragen aan onze missie om de (online) wereld zachter, transparanter en oprechter te maken. Op die plek bieden we inspirerende workshops, waardevolle coachings en strategiesessies, in de natuur.

We dromen van een boerderij waar we bewust leven. Je vindt er een winkeltje met onze bewust leven-producten. Een moestuin die ons voedt met biologisch eten. Wat scharrelende kippen en verse eitjes. Wilde bloemen om te plukken. Zelfgebakken taart bij de filterkoffie. Een B&B waar je op adem kan komen als je dat nodig hebt. Of waar je kunt overnachten als ondernemer omdat de werkdag intensief is, en de terugreis lang. Gewoon omdat het kan. Een plek die zo mooi is dat we dat willen delen met anderen. 

Een droom van onthaasten. Bewust genieten. En bevlogen ondernemen – want de inspiratie ligt er voor het oprapen.

Zie je het voor je? Wij wel.

Voorlopig blijft het bij dromen. En toch is het zo leuk om in gesprekken deze droom terug te laten komen. We horen dat mensen het helemaal voor zich zien. Of dat er herkenning is van met een zelfde soort plan.

Het helpt om je dromen te delen en erover te praten, omdat ze zo tot leven komen, voor jezelf en de ander. Hoe spannend ook! De ander kan je zo maar op nieuwe ideeën brengen, je aan anderen voorstellen, omdat hij of zij je wil helpen.

Essencio - Branding en business - Bevlogen ondernemen en bewust leven - Natuur als inspiratie voor werken en leven - Margreet Kattouw en Jiska Rook

Dus… We realiseren ons dat het nog even een brug te ver is. En dat is ook oké. Mocht jij nu een een goede plek in de natuur weten waar we fijn kunnen werken – samen met anderen mag ook, we kunnen klein beginnen:) – liefst op een enigszins centrale en bereisbare plek, tip ons dan!

 

En jij – Waar droom jij van?

 

Wil je eens strategisch brainstormen over het realiseren van je business-dromen? Dan is een Brandingsessie een waardevolle investering. Samen gaan we in 2 uur terug naar de kern van je bedrijf, en van daaruit ontdek je welke stappen je kunt nemen in je branding. Zodat je van jouw bedrijf een sterk merk maakt. En je leert hoe een onderscheidende, professionele en stijlvolle uitstraling je bedrijf laat groeien – in omzet en betekenis. Je ontdekt de stappen die je zelf al kunt gaan zetten, of dingen die wij met jou kunnen oppakken.

Wil je vaker geïnspireerd worden over branding en bevlogen ondernemen? Schrijf je dan in voor onze Business Nieuwsbrief.

 

Share: