Onze missie voor ondernemers: professionele, stijlvolle en geloofwaardige branding

Onze missie voor ondernemers: professionele, stijlvolle en geloofwaardige branding
14 juni 2019 Jiska Rook

door Margreet Kattouw & Jiska Rook • juni 2019 • branding, bevlogen ondernemersstijl

Onze missie voor ondernemers: professionele, stijlvolle en geloofwaardige branding

We merken dat we ons mooiste werk maken voor enthousiaste ondernemers die een missie hebben die goed is voor onze maatschappij. Die bevlogen werkers willen we helpen in hun zichtbaarheid, door middel van branding. Er ontstaat energie als onze missies elkaar raken. We genieten ervan om vanuit betrokkenheid met een ondernemer samen een authentieke en unieke ondernemersstijl te creëren. 

Wij zien branding als de betekenisvolle zichtbaarheid van je bedrijf: je visuele identiteit en je inhoudelijke positionering, vanuit verbinding en vertrouwen.

We hebben een missie om de (online) wereld  zachter, transparanter en oprechter te maken. Daarom maken we bedrijven graag stijlvoller, authentieker en succesvoller. Dit doen we door onze visie, creativiteit en expertise op gebied van content en design in te zetten. Ook voor jouw onderneming. Wij zorgen voor een visuele en inhoudelijke impact bij iedereen die jouw verhaal nodig heeft. Dat noemen we branding.

We staan voor ‘bevlogen ondernemen’ en dat betekent voor ons: vanuit vertrouwen, ontspanning én energie ons werk doen. Echt en geloofwaardig ondernemen, vanuit onze talenten en ons hart. Zonder marketingtrucs en manipulatie. Dat gunnen we jou ook.

Echtheid laten zien, geen verschil tussen offline en online. We zoeken de transparantie. Klopt je verhaal met de realiteit? En ja, dat kán dus ook heel mooi zijn. Perfectie is iets anders dan zorgen voor harmonie en overzicht, in tekst en beeld. Waar perfectie soms kan afstoten, kunnen stijl, rust en harmonie zorgen dat je je professioneel presenteert, waarmee je klanten aantrekt.

Wat is betekenisvolle branding?

Wij zien branding als de betekenisvolle zichtbaarheid van je bedrijf: je visuele identiteit en je inhoudelijke positionering, vanuit verbinding en vertrouwen.

Branding is dat waar marketing, design, communicatie en pr bij elkaar komen. In een merk dat écht bij je past. Wat je uitdraagt vanuit je hart.

Branding voor je bedrijf is een totaalplaatje. Van je website, die functioneel is, en in beeld aanspreekt, zodat je de juiste mensen aantrekt die voor jou relevant zijn. Branding gaat ook over de taal en de uitstraling van je merk, over het verhaal dat je vertelt.Omdat je onderneemt vanuit je hart, vanuit de essentie. En het gaat over een goede contentstrategie, die aansluit bij jouw manier van werken. Marketing, communicatie en pr, die écht bij je past, wat je uitdraagt vanuit je hart. Dat gaat tenslotte allemaal samenkomen in een uniek en op maat gemaakt ontwerp.

Onze visie, werkwijze en creativiteit hebben we samengebracht in een eigen ontwikkeld brandingmodel. Hierin komt alle kennis en creatie terug die nodig is om impact te creëren bij de mensen die jij wilt bereiken, zodat je zult groeien als bedrijf, in omzet en in betekenis.

Hier lees je hoe (organisatie)psycholoog Marjon Bohré onze samenwerking rondom haar nieuwe branding ervaart.

Deze foto maakten we (Margreet en Jiska) vlak nadat alles samenkwam in ons brandingmodel.

Wat levert nieuwe branding jou op?

Hoe waardevol zou het zijn als je zou kunnen ondernemen met nieuwe energie en vol vertrouwen naar de toekomst kunt kijken? Dat je geen acquisitie meer hoe te doen, omdat je gevraagd wordt door je klanten, omdat ze jou zélf weten te vinden?

• Goede branding levert je meer groei in omzet op. Doordat je meer klanten krijgt zonder erop te hoeven jagen; mensen willen graag met je werken als ze begrijpen waar je voor staat. En ook doordat je door je professionele uitstraling en de juiste content, hogere prijzen kunt vragen.

Meer groei, meer stabiliteit en rust voor de toekomst, en meer durf en plezier in het maken van je content. En meer klanten en dus omzet.

• De juiste branding levert je stabiliteit, ontspanning en opluchting op. Omdat je werkt vanuit zekerheid: er is een strategie, je weet wat je moet doen. Omdat je trouw blijft aan jezelf en niet meer meedoet aan online marketing-hypes. Dat geeft rust en vertrouwen.

• Maar goede branding levert je ook durf en plezier, omdat je meer zichtbaar durft te zijn. Je merkt dat marketing en communicatie, geen ‘moeten’ meer is, maar ‘willen’. Je hebt het vertrouwen dat je het kunt en wilt graag je verhaal delen.

• Daarbij zorgt een nieuw, passend en uniek ontwerp – met een goed werkende website – voor een professionele uitstraling. Dat schept vertrouwen. En vertrouwen geeft klanten en omzet. Klanten zien dat je investeert in je bedrijf en dus in jezelf. Dat voel je, en zie je.

Kortom: goed doordachte branding helpt je vol vertrouwen te ondernemen, zonder onzekerheid en twijfel, en zorgt voor nieuwe groei.

Hoe gaan we te werk bij een branding-traject?

We zijn mensen van verbinding en van de creativiteit. We willen je leren kennen en met je brainstormen. Pas dan kunnen we goed voor je aan de slag. De inhoud komt bij ons altijd eerst. De stijl, het ontwerp en de uitvoering volgt. Alleen op die manier haal je resultaat uit je nieuwe branding. We luisteren naar je, en hebben een sterke antenne om aan te voelen wat jij specifiek nodig hebt, en wat past bij jouw klanten.

Ons doel voor jou is dat jij grote impact gaat maken in de wereld via jouw bedrijf of merk, omdat je weet dat je relevant bent en een missie hebt uit te dragen.

We zullen het niet nalaten kritisch te zijn als we denken je daarmee te helpen. Bijvoorbeeld over je bedrijfsnaam, je positionering of andere ideeën die je hebt, waarvan wij denken dat het beter of slimmer kan. Dit doen we vanuit onze drive om jou écht verder te willen helpen.

Onze branding is uitgebreid en van hoge kwaliteit, in inhoud en ontwerp. We merken dat ondernemers het fijn vinden om ontzorgd te worden. We helpen je graag van de strategie tot en met de uitvoering. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent; werken aan je missie. Hier lees je meer over ons Brandingpakket.

De wereld wacht op jouw verhaal

Ben jij ondernemer en voel je dat het tijd is voor een nieuwe stap met je bedrijf of merk? Dat je jouw expertise (beter) zichtbaar wilt maken op een professionele, geloofwaardige en stijlvolle manier? Omdat je weet dat je kunt groeien, en zóveel potentie hebt, maar niet weet waar je moet beginnen? We zijn benieuwd wie jij bent en wat jou drijft, en lopen graag samen met je op.

Ons doel voor jou is dat jij impact gaat maken. Want jij bent hier met een reden. De wereld wacht op jouw verhaal.

We starten nieuwe samenwerkingen altijd met een Brandingsessie. Die is ook geschikt om los te boeken om te ontdekken wat onze visie is en of dat bij je past. Hier vind je meer informatie.

Share: