Logo’s voor ondernemers

portfolio logo's - ontwerp logo startende ondernemers
portfolio logo's - ontwerp logo startende ondernemers

LOGO’S VOOR ONDERNEMERS

Niets is zo belangrijk als een goede uitstraling van je merk, zeker als je net met je bedrijf bent gestart. Maar ook als je al jaren aan het ondernemen bent, loont het om kritisch naar je uitstraling te kijken. Wat past het beste bij je en waarom? Een eerste indruk maak je maar één keer en moet professioneel zijn en het juiste verhaal vertellen. De logo’s die we ontwerpen zijn tijdloos, geven je bedrijf een identiteit, vertegenwoordigen waarde en zijn compact en breed inzetbaar. Onze logo’s zijn altijd maatwerk en ontstaan door een actieve samenwerking tussen ons en de opdrachtgever.

 

BEHOEFTE AAN EEN BEVLOGEN START MET JE ONDERNEMING? ONTDEK ONS BRANDINGPAKKET.

Veel ondernemers hebben behoefte aan de juiste handvatten voor het opstarten van een eigen bedrijf, zo merken we. De ene ondernemer begint met een logo en visitekaartjes, de ander met een website, en weer anderen hebben eerst behoefte aan strategische kaders en praktische handvatten voor (online) communicatie.

Gaandeweg komen ondernemers er vaak achter dat álle onderdelen eigenlijk onmisbaar zijn bij het goed positioneren van je bedrijf. Daarom ontwikkelden we een brandingpakket waarin alle belangrijke onderdelen samenkomen. Natuurlijk met alle persoonlijke aandacht voor jou als ondernemer.

Lees hier meer over Brandingpakket.