VCO Harderwijk

VCO HARDERWIJK

Stichting VCO is een overkoepelende organisatie van elf christelijke basisscholen in Harderwijk en Hierden. Voor deze scholen, waar ook het Leonardo onderwijs onder valt, verzorgen we logo’s en visuele identiteiten. Ook realiseren we het ontwerpen van websites, rapporten, beletteringen en diverse communicatiemiddelen.

Videoproductie Op Koers – Leerlingen weer laten leren & ontwikkelen

Daarnaast creëerden we voor het VCO een video rondom het Op Koers-project. Op Koers is er voor kinderen bij wie een vermoeden is van een meer en/of hoogbegaafde ontwikkeling, in combinatie met leer- en/of gedragsproblematiek. Door deze complexiteit zijn deze kinderen onvoldoende in staat om goed deel te nemen aan de activiteiten op reguliere scholen. Daardoor dreigen ze uit te vallen en thuis te komen zitten.

Om het belang van dit project te duiden, hebben we een video ontwikkeld in documentairestijl. Eén van de kinderen die bij Op Koers les krijgt, werd geportretteerd. Door een video vanuit het perspectief van het kind neer te zetten, geeft het het verhaal veel meer impact.

Bekijk hier de video:  https://vimeo.com/264083452
Wachtwoord: OpKoers2018