STARTERSPAKKET

Starters pakket

Starterspakket: Professionele uitstraling & communicatie voor je bedrijf

In 5 stappen van starter naar professioneel bedrijf – in 3 maanden

Sta jij aan het begin van je onderneming? Maak jij weloverwogen keuzes en weet je waar je heen wilt? Maar ben je zoekende hoe je jouw bedrijf goed positioneert? Een eerste indruk met je bedrijf maak je maar één keer en moet professioneel zijn en het juiste verhaal vertellen. Essencio helpt je met een professioneel starterspakket dat je merk een creatieve en stijlvolle uitstraling biedt. Helemaal voor jou op maat gemaakt.

Na 3 maanden heb je:

 • Een logo en visitekaartjes
 • Een contentstrategie voor je bedrijf
 • Een website, compleet met tekst en beeld
 • Professionele kennis om content voor blogs en social media te creëren
 • Heel veel inspiratie en energie om het verhaal van jouw bedrijf verder uit te dragen

LOGO • Een goede branding van je merk brengt mensen in beweging. Het zorgt ervoor dat je je kunt onderscheiden van anderen zodat je het juiste publiek naar je toe weet te trekken. Samen creëren we een uniek en tijdloos logo dat goed door te vertalen is naar verschillende communicatiemiddelen. (Hier zie je enkele voorbeelden.) Bij het starterspakket ontvang je ook gedrukte visitekaartjes zodat je meteen aan de slag kunt.

CONTENT • Waar communiceer je als bedrijf over? Want roepen hoe goed je bedrijf is, werkt niet meer. Het laat alleen maar zien hoe goed je jezelf vindt. Relevantie werkt wél: verhalen delen die mensen inspireren, informeren en verder helpen. Wij ontdekken de essentie van jouw bedrijf, zodat je relevanter kunt communiceren en je beter kunt positioneren. Dat uit zich in creatieve vormen van content; waardevolle communicatie waar mensen iets mee kunnen.

WEBSITE • Als mensen online naar jouw bedrijf of je producten of diensten zoeken, dan moet je daar aanwezig zijn met een solide website. We kijken naar waar het publiek behoefte aan heeft en bepalen aan de hand daarvan de menustructuur. Passend bij je nieuwe logo maken we een ontwerp voor je website via een gekozen template. Onze webbouwer staat garant voor de techniek. Je krijgt een gedegen website met 5 basispagina’s, inclusief beelden en hulp bij teksten, in de stijl van jouw bedrijf. (Exclusief hosting-kosten).

Past dit starterspakket bij jou?

Jij kunt als starter wél…

 • Je enthousiasme overbrengen over wat je doet en hoe je dat doet
 • Doelen stellen voor je onderneming
 • Je eigen expertise uitbouwen
 • Uitleggen (in woorden) waarom jouw product of dienst onmisbaar is

Maar als je moeite hebt met…

 • Een professioneel logo te organiseren (wie moet je inschakelen?)
 • Je bedrijf effectief in de markt zetten door het inzetten van je merkverhaal
 • Een effectieve contentstrategie te bepalen
 • Relevante content te creëren voor je website of social media zonder dat het losse flodders zijn

…dan bieden wij wat je nodig hebt!

In 5 stappen helpen we je van starter naar eigenaar van een professioneel bedrijf. Een proces van 3 maanden waarin wij heel nauw met jou samenwerken rondom je logo, content en website.

We ontdekken samen de essentie van je merk. Die vertalen wij voor jou in professioneel ontwerp en creatieve communicatie voor je website (en andere kanalen, zoals social media). En we coachen je, zodat je direct zelf aan de slag kunt om jouw bedrijf stevig te positioneren. Jouw merk krijgt een flitsende start en de aandacht die het verdient!

Zo ziet het starterspakket eruit

In 5 stappen professionele uitstraling & communicatie voor je bedrijf

STAP 1 • INTAKE, INVENTARISATIE & BRIEFING
We plannen een kennismakingsgesprek en bespreken de briefing voor het logo & branding. We helpen je met het opstellen van je merkverhaal en de websitestructuur. We starten met het logo-ontwerp.


STAP 2 • STRATEGIE, WEBSITE & LOGO

Tijdens een fysieke afspraak presenteren we verschillende logovoorstellen aan je. We werken samen aan het raamwerk voor een strategische en toegankelijke website o.b.v. het contentmodel. We gaan aan de slag met selectie van passende beelden en het ontwerp van je website.


STAP 3 • UITWERKEN & REALISEREN

We realiseren je logo en visitekaartjes. We bouwen je website in WordPress (via een template). Je krijgt coaching en advies over de invulling van de website. We helpen je op weg met eerste blogs en social posts.


STAP 4 • OPLEVEREN

Je ontvang een logoset in diverse formaten, en in kleur en zwart-wit. Ook ontvang je een stapel gedrukte visitekaartjes. Je website is klaar voor livegang, dus we bieden je jouw inloggegevens. We ondersteunen je bij de publicatie van je eerste blogs en social posts.


STAP 5 • COACHING & ADVIES

Na 1 maand hebben we een belafspraak: hoe vergaat het je? Kunnen we je nog ergens mee helpen?

Voor starters* bieden we een speciale prijs voor dit complete traject als pakket. Neem voor meer informatie onderaan deze pagina contact met ons op. We kunnen dit binnen 3 maanden realiseren – als jij dat ook kan. Met deze basis kun je jaren vooruit.
*Je bent minder dan een jaar ingeschreven bij de KvK.

Dit zijn wij

Margreet Kattouw

Margreet is sinds 2004 ondernemer en eigenaar van Essencio (voorheen Studio Vrolijk) en heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. “Een merkessentie weten om te zetten in een visueel beeld is een flinke uitdaging. Schetsen, zoeken en digitaliseren, het is een creatief proces. Door mijn nieuwsgierigheid breng ik een gesprek snel naar de essentie. Ik ontwerp een uitstraling die écht bij jouw bedrijf past, tijdloos is en onderscheidend. Het geeft me veel voldoening om ondernemers te helpen en het is steeds een vreugdevol moment als ze vervolgens met veel enthousiasme naar buiten treden en zichtbaar worden. Ik maak tijd voor jouw betekenis.”

Jiska Rook

Jiska heeft jarenlange ervaring bij verschillende contentmarketingbureaus. Als uitvoerende contentmaker, adviserend strateeg en trainer. “Als merk is het in deze tijd ontzettend lastig om de juiste mensen te bereiken met een waardevolle boodschap. Ik help mensen en merken graag op weg om hun betekenisvolle content bij het juiste publiek te krijgen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wil je helpen om jouw verhaal bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te krijgen.”

Interesse in ons starterspakket?
We zijn benieuwd naar je!


 
 
 

Wil je alvast iets over jezelf vertellen?