Tijd om te ontspannen buiten

Tijd om te ontspannen buiten
4 oktober 2020 Jiska Rook

tijd en focus • bewust leven

Tijd om te ontspannen buiten

Maak jij voldoende tijd vrij om te ontspannen buiten? Wij wandelen graag. Wandelen is fijn en gezond. Het is je meest natuurlijke bewegingsvorm, geeft je energie, verbetert je humeur en draagt bij aan een fit lichaam en je conditie.

Wandelen geeft je de mogelijkheid om veel te zien en te ervaren. Buiten ontspannen laat je in het hier en nu zijn. Zo kun je even loslaten waar je mee bezig bent, en nieuwe energie opdoen. Het doet je ontdekken dat je van de reis kunt genieten zonder bezig te zijn met het heden of de toekomst, en dat geeft rust en voldoening.

Ga deze week eens in je eentje op pad. Zonder vooraf geplande route. Zonder doel. En mét al je zintuigen. Het zal je verder brengen dan je denkt.

Elke wandeling in de natuur levert je waarschijnlijk meer op dan je zoekt.

Ga op pad en wandel met al je zintuigen

Verwonder je over dat wat je tegenkomt en om je heen ervaart:

Wat zie je?

Wat hoor je?

Wat ruik je?

Wat voel je?

Wat proef je?

Dit blog is onderdeel van de serie ‘Verweef je tijd’ – het concept van de Essencio Agenda’s 2021. Hier lees je er meer over.

Wil je vaker geïnspireerd raken met dit soort blogs? In onze twee-maandelijkse nieuwsbrief bieden we je inspiratie, reflectiemomenten, opdrachten en producten die je helpen groeien. En iedere eerste dinsdag van de maand ontvang je gratis inspirerende downloads. Meld je hier aan.

Share: