AAN DE SLAG MET HET CONTENTMODEL

Workshop

Workshop: Aan de slag met het contentmodel

Je weet waar je heen wilt met je organisatie. Je hebt accounts aangemaakt op sociale media voor je bedrijf en de mogelijkheid om blogs te publiceren op je website. Maar wat publiceer precies op de verschillende kanalen? Hoe zorg je ervoor dat het geen losse flodders zijn? En hoe krijg je structuur in je werkwijze?

In deze workshop leer je werken met het contentmodel. Het contentmodel van Essencio helpt je relevantere content te creëren. Je zet content op deze manier strategisch en efficiënt in. De sleutel? Leer denken vanuit je publiek in plaats vanuit je merk. Je bedenkt niet alleen wat jij wilt zenden, maar vooral wat het publiek wil horen. Daarvoor doorlopen we de fases uit het model. We passen het model toe op jouw organisatie. De output verwerken we in een contentkalender. Je krijgt tips en adviezen voor het maken van de beste content. Zodat je aan het eind van de dag een helder vertrekpunt hebt om zelf aan de slag te gaan met het maken van relevante content voor jouw organisatie.

Praktisch

De workshop duurt een hele dag (10.00-17.00u) en bestaat uit drie delen.

Tijdens de workshop ga je aan de slag met een opdrachtvel en ontvang je veel praktische tips om mee naar huis te nemen. Na afloop krijg je de presentatie toegestuurd.

Deze workshop vindt plaats in een groep met max. 5 personen. De workshop is op aanvraag ook individueel te volgen.

Locatie: Essencio, Academiestraat 14, Harderwijk
Investering: € 325,- excl. BTW
(starters die minder dan 1 jaar ingeschreven staan bij de KvK ontvangen € 50,- korting)
Inclusief: Workshopmateriaal, lunch, thee/koffie en wat lekkers
Maximaal 5 personen (vol = vol)
Wanneer: Donderdag 4 juli 2019
Tijd: 10.00-17.00u

Over de trainer

Jiska Rook

Jiska heeft jarenlange ervaring bij verschillende contentmarketingbureaus. Als uitvoerende contentmaker, adviserend strateeg en trainer. “Als merk is het in deze tijd ontzettend lastig om de juiste mensen te bereiken met een waardevolle boodschap. Ik help mensen en merken graag op weg om hun betekenisvolle content bij het juiste publiek te krijgen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wil je helpen om jouw verhaal bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te krijgen.”

Meld je aan voor de workshop
‘Aan de slag met het contentmodel’


 
 
 

We vinden het leuk om je alvast een beetje te leren kennen.
Beschrijf hieronder je motivatie om mee te doen aan deze workshop*