EFFICIËNT INZETTEN VAN CONTENT

Workshop

Workshop: Efficiënt inzetten van content

Uren heb je gezwoegd op een blogpost. Wekenlang ben je bezig geweest met een magazine. De post is gepubliceerd en het magazine gedrukt. En dan? Ga je weer aan de slag met nieuwe content? Zonde! In deze workshop helpen we je om bestaande content zolang mogelijk te hergebruiken, zonder dat het relevantie verliest. Het doel? Zoveel mogelijk mensen in aanraking laten komen met jouw verhaal.

Voor deze workshop neem je zelf een contentitem mee. We starten met het optimaliseren van de content. Waar moet goede content aan voldoen? Hoe maak je deze content nog beter? Vervolgens leer je hoe je content opknipt in verschillende vormen, en deze kunt verspreiden over verschillende online en offline kanalen, op verschillende tijdstippen. Zo haal je uit de inhoud van één artikel bijvoorbeeld meerdere Facebook-posts, input voor een mailing, een Instagram- en LinkedIn-update, en een flyer. Tot slot ga je praktisch en creatief aan de slag met het maken van kleinere contentitems vanuit het basis contentitem.

 

Praktisch

De workshop duurt een hele dag (inclusief lunch) en bestaat uit drie delen; uitleg over de theorie, brainstorm en toepassen van de methodiek, en creatief aan de slag met een zelf meegenomen contentitem.

Tijdens de workshop ga je aan de slag met een opdrachtvel en ontvang je veel praktische tips om mee naar huis te nemen. Na afloop krijg je de presentatie toegestuurd.

Deze workshop vindt plaats in een groep met max. 5 personen. De workshop is op aanvraag ook individueel te volgen.

Locatie: Essencio, Academiestraat 14, Harderwijk
Investering: € 325,- excl. BTW
(starters die minder dan 1 jaar ingeschreven staan bij de KvK ontvangen € 50,- korting)
Inclusief: Workshopmateriaal, lunch, thee/koffie en wat lekkers
Maximaal 5 personen (vol = vol)
Wanneer: Op aanvraag
Tijd: 10.00-17.00u

Over de trainer

Jiska Rook

Jiska heeft jarenlange ervaring bij verschillende contentmarketingbureaus. Als uitvoerende contentmaker, adviserend strateeg en trainer. “Als merk is het in deze tijd ontzettend lastig om de juiste mensen te bereiken met een waardevolle boodschap. Ik help mensen en merken graag op weg om hun betekenisvolle content bij het juiste publiek te krijgen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wil je helpen om jouw verhaal bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te krijgen.”

Meld je aan voor de workshop
‘Efficiënt inzetten van content’


 
 
 

We vinden het leuk om je alvast een beetje te leren kennen.
Beschrijf hieronder je motivatie om mee te doen aan deze workshop*