WORKSHOPS

Workshops

You will never be completely ready – start from wherever you are

– C.J. HAYDEN

 

We worden blij van ontwikkeling. Als we ondernemers en merken vanuit maatschappelijk bewustzijn zien groeien. In onze workshops vinden we het belangrijk om samen op te trekken en te ontdekken. We zijn nieuwsgierig naar wie je bent en wat je drijft.

Waar uiteenlopende ondernemers elkaar ontmoeten, ontstaat energie. Zo leer je niet alleen van ons, maar ontvang je ook gratis inspiratie en inzichten van andere deelnemers. We houden van interactieve werkvormen, niet van passief luisteren. Interactie stimuleert de creativiteit. En geeft plezier!

De workshops kunnen ook als incompany-trainingen of individuele coaching geboekt worden.

 

Together we learn – and grow

workshop

ontdek je merkverhaal

Roepen hoe goed je als maatschappelijk bewust merk bent, werkt niet meer. Het laat alleen maar zien hoe goed je jezelf vindt. Relevantie werkt wél: verhalen delen die mensen inspireren, informeren en verder helpen. Het delen van dat soort verhalen begint bij één sterk merkverhaal. Vanuit een strategisch merkverhaal kun je relevanter communiceren en je merk beter positioneren. Deze workshop duurt een middag.

workshop

aan de slag met het contentmodel

Je weet waar je met je organisatie heen wilt. Je hebt accounts op sociale media en een mogelijkheid om blogs te publiceren op de website. Maar wat publiceer je precies op de verschillende kanalen? En hoe krijg je structuur in je werkwijze? In deze workshop leer je werken met het contentmodel van Essencio, dat je helpt relevantere content te creëren. De sleutel? Leer denken vanuit je publiek in plaats vanuit je merk. Deze workshop duurt een hele dag.

workshop

efficiënt met content

Uren heb je gezwoegd op een blogpost. Wekenlang ben je bezig geweest met een magazine. De blogpost is gepubliceerd en het magazine gedrukt. En dan? Ga je weer aan de slag met nieuwe content? Zonde! In deze workshop helpen we je om bestaande content zolang mogelijk te hergebruiken, zonder dat het relevantie verliest. Zodat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met jouw verhaal. De workshop duurt een hele dag.

Life is a
journey, not
a destination

– CLIVV NOCHOLS

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE BUSINESS NIEUWSBRIEF

Laat je inspireren