Zeeën van ruimte in 2019

Zeeën van ruimte in 2019
23 oktober 2018 Jiska Rook

oktober 2018 + tijd en focus

Zeeën van ruimte in 2019

Wie heeft er nou niet het verlangen veel tijd en ruimte te ervaren? Wij wel, en daar hebben we iets mee gedaan. We wensen je zeeën van ruimte in 2019 met onze agenda. 

Sinds september 2018 is Vrolijk vernieuwd en Essencio geworden. Maar de Vrolijk Agenda blijven we maken. Daarom is er voor 2019 de nieuwe Vrolijk Agenda zoals je hem van ons gewend bent: met prachtige beelden, luxe uitgevoerd en praktisch.

“Mooie agenda met inspirerende teksten.” (5-sterren-review op bol.com)

Het thema voor dit jaar is Zeeën van ruimte. Deze agenda geeft je een jaar lang foto’s van de zee en andere plekken waarin je ruimte ervaart, én geeft je tips om bewust met je tijd om te gaan. Mooi én praktisch dus dit jaar.

De Vrolijk Agenda 2019 verschijnt voor het 9e jaar, en is een agenda waarbij je proeft dat deze écht met aandacht is gemaakt. Er is volop schrijfruimte, voor gewone notities en voor je dankbaarheid. De vele quotes gaan over het leven – met een knipoog –, vreugde en zingeving. In enkele ervan vind je christelijke wijsheid. Elke spread is uniek en geeft je leven kleur en inspiratie. De week begint op maandag.

Kijk: onze agenda’s staan heel hoog in de top 10 van bol.com!

De Vrolijk Agenda is verkrijgbaar in verschillende formaten: grootklein, in schoolseizoenuitvoering (uitverkocht), en natuurlijk ook weer als Familieplanner 2019. Deze agenda’s hebben allemaal dezelfde inhoud en foto’s.

 

Share: